JOULULANKAKALENTERI

Luukku 10

Oletko hankkinut Joululankakalenterin? Kirjaudu tästä sisään:

10.12

Yhteystietomme:

Misanja

Misanja on perustettu vuonna 2017 rakkaan käsityöharrastuksen innoittamana. Yrityksen nimestä löytyvät omasta (Sanna) ja nuorimpien lasteni nimistä ensimmäiset tavut, joten se tuntui heti ”omalta”. Pidän erityisesti uusien ideoiden työstämisestä ja koen, että yritykseni kautta voin toteuttaa luovuutta; sopivasti itseäni haastaen. 

Joululankakalenterin toteuttamiseen idean sain jo vuonna 2017 ja ensimmäinen Misanjan joulukalenteri ilmestyi seuraavana jouluna. Nyt vuonna 2020 mukana on ilokseni yli 10 muuta yrittäjää, enkä voi kuin ihastella heidän idearikkauttaan ja luovuuttaan! Olen kokenut suureksi etuoikeudeksi olla yhteisessä projektissamme niin antajan kuin saajan roolissa; yhteistyössä on voimaa!

Päivän lanka

Luukusta 10 löytyy kimalteinen Tähtitaivas -minivyyhti, jonka värimaailman innoituksen sain  juuri vyyhtikortissa näkyvästä kuvasta. Saan useinkin inspiraationi lankojen väreihin luontoaiheisista kuvista.  

Misanjalta löytyy Vuodenaika -lankoja, joiden värimaailman suunnittelen Suomen neljän vuodenajan mukaan, tosin talvella ne usein tarkoittavat jouluisia värejä, jotka ”piiloutuvat” suurelta osin joululankakalenterin luukkuihin! 

misanja luukku 10
Aattona lapaset - Merja Ojanperä

Päivän ohje

Digikalenterissamme on kaikille avoimia, maksuttomia ohjeita, joihin voit käyttää niin joululankakalenterin minivyyhtejä kuin omasta lankavarastosta löytyviä ihanuuksia ja pieniäkin keriä.

LISÄKSI, jos olet hankkinut tai saanut lahjaksi ”oikean” fyysisen joululankakalenterin, löydät sen ensimmäisen luukun pohjasta SALASANAN, jolla pääset kirjautumaan ja avaamaan ”salaisen” osion joulukalenteristamme. Kiitos kun huomioit, että salasana on henkilökohtainen. 

Käyttäjätunnus: Joulu

SalasanaLöydät oman kalenterisi luukusta nro 1 

Tämän päivän ”salaisessa luukussa” saat ensimmäisen osan ihastuttaviin Aattona -lapasiin, jonka ohjeen Merja Ojanperä on suunnitellut erityisesti joululankakalenteria varten! Eivätkö ne olekin kauniit?   

Lanka-ohjepaketti lapasiin on ostettavissa täältä (huomioithan, että toimitus paketille on 14.12 jälkeen, jolloin julkaistaan lapasohjeen toinen osa). 

Lisäksi Handulla on tarjolla luukun 8 väriä minivyyhteinä osoitteessa 

 

Lentävä lapanen

Lentävä Lapanen on lankakauppa ja kahvila, lisäksi verkkokauppa palvelee 24/7. Lentävä Lapanen on myös lankojen Ihmemaa ja neulojan olohuone. Meillä voit hetkeksi hengähtää suunnittelemaan, ideoimaan ja neulomaan kahvikupin äärelle. Se on kohtaamispaikka kaikille neulomisesta tai käsitöistä kiinnostuneille.

Neulominen, kuten kaikki käsillä tekeminen, tekee onnelliseksi, kehittää muistia ja auttaa rauhoittumaan. Meillä ei myöskään ole kiellettyä kommentoida vieraisiin pöytiin.

Tule tutustumaan verkkokauppaamme tästä