JOULULANKAKALENTERI

Luukku 13

Oletko hankkinut Joululankakalenterin? Kirjaudu tästä sisään:

13.12

Yhteystietomme:

Jaanan lankapaja

Jaana perusti 2017 keväällä Lankapajan, koska halusi toteuttaa unelmansa olla lankojen kanssa tekemisissä ja jakaa sitä iloa myös muille.

Juuri silloin somessa keskusteltiin paljon siitä, mistä saisi hyvää suomalaista villalankaa. 

Haluttiin ostaa lähituottajilta ja ihmeteltiin, että mihin se kotimainen villa oikein katoaa, kun sitä on niin vähän saatavilla. 

Selvitystyön jälkeen alkoi tiloja löytyä ja edelleen yhteistyössä Lankapajan hyllyiltä löytyy lankoja suoraan tiloilta. 

Kovan nosteen saanut kotimainen lanka nousee nyt myös käsinvärjäreiden padoista mitä kauniimpina väreinä! Ja nyt kaikki Suomen kehräämöt kehräävät lankoja sen minkä ehtivät. Rakkaudesta suomalaiseen villaan.

Päivän lanka

Päivän lankana on aito, täysin värjäämätön harvinaisempi suomenlampaan väri. Lankaan on lisätty 15 % nylonia, joten sitä voi käyttää myös sukkalankana.

Luukustasi paljastuva villan väri on yleensä juuri kehruuerän verran saatavilla tai se pitää kerätä kahdesta tai jopa kolmesta kerintäerästä.

Tämän takia käsissäsi olevaa Hupulaanen sukkalankaa, ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupastani. Tämä erä on teetetty vain lankajoulukalenteria varten. 

Ja jos et ole tehnyt 4.luukun langasta vielä mitään, nämä ovat samaa lankaa ja voit yhdistää ne toisiinsa.

Jaanan Lankapaja, tumma minivyyhti


LUUKUN 13.12. ALEKOODI

Nyt kun olet kuullut tarinaa Lakian Lairalta lankojen takana, on aika päästä kokeilemaan sitä, eikös? Saat siis 15% alennuksen 13.-15.12.2020 välisenä aikana verkkokaupasta koodilla 13lakialla20. Alekoodi on voimassa vain Lakian Lairalta lankoihin. 

Jaanan Lankapajaan tästä

Ja matka jatkuu...

Jaanan oma tuotesarja Lakian Lairalta on tuonut hänet lähelle koko tuotantoprosessia, miten villa muuttuu langaksi. Lakian Lairalta lankojen villat hän itse lajittelee ollen mukana tilalla kerintäpäivässä, kuljettaa ne kehräämölle, suunnittelee vahvuudet, koostumukset ja odottaa valmista lankaa siinä missä muutkin. Jopa 8 kuukautta.

 

 

Tämän päivän ”salaisessa luukussa” paljastetaan seuraava osa upeaan virkattuun, Joulun taikaa -peittoon. Jos haluat hankkia tämän peiton ohjeen, voit tilata sen täältä:

Anceliga Design Joulun taikaa -peitto

Päivän ohje

Digikalenterissamme on kaikille avoimia, maksuttomia ohjeita, joihin voit käyttää niin joululankakalenterin minivyyhtejä kuin omasta lankavarastosta löytyviä ihanuuksia ja pieniäkin keriä.

LISÄKSI, jos olet hankkinut tai saanut lahjaksi ”oikean” fyysisen joululankakalenterin, löydät sen ensimmäisen luukun pohjasta SALASANAN, jolla pääset kirjautumaan ja avaamaan ”salaisen” osion joulukalenteristamme. 

Käyttäjätunnus: Joulu

SalasanaLöydät oman kalenterisi luukusta nro 1 

Kiitos kun huomioit, että salasana on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain sinulle. 🙂 

Tikkataulu – pannunalunen

Bonusohje kalenterin ostaneille, tätä hilpeää pannulappuohjetta ei toistaiseksi ole saatavilla muualta.

Tikkataulu pannunalunen

YHTEISTYÖ TUO VOIMAA

Langan Rytmin Sari on koko vuoden suunnitellut uutta sukkaohje kokoelmaa, missä hän on käyttänyt Lakian Lairalta Hupulaasta pääasiallisena lankana.

Juurikin samaa lankaa, kun mitä sinä olet saanut 4. Ja 13. luukuista.

Suvanto-kokoelma ilmestyy myyntiin vuoden 2021 alussa, se tulee olemaan ensimmäinen Sarin oikea kirja tai e-kirja. 

Sarin ohjeita löytyy paljon jo hänen blogistaan ja pääset tunnelmaan alla olevasta linkistä, joka vie Sarin ensimmäiseen isompaan julkaisuun.

Langan rytmillä on myös facebook ryhmä ja ohjeet löytyvät halukkaille myös Ravelryn kautta. 

http://hilppa.blogspot.com/2014/11/langan-rytmi-vol1.html

 

Suvanto3-2