JOULULANKAKALENTERI

Luukku 2

Yhteystietomme:

Share on email

2.12

Toinen päivä ja uudet kujeet! Tänään voisimmekin etsiä kaikki pienet lankanöttöset ja neuloa suvun tytöille eri väreissä Merin suunnittelemia hiusdonitseja. Ohje löytyy hieman alempaa. Nämä valmistuvat nopeasti, mutta varmasti ilahduttavat saajaansa… ja rehellisesti sanottuna ovat aina hukassa aamuisin! 

Altair Design, hiusdonitsi

Altair design

Joululankakalenteri on projektina ollut upea kokemus. Olen päässyt tekemään tätä melko kokemattomana ja uutena yrittäjänä vanhojen konkareiden kanssa. Kalenterin tekeminen palkkatyön ja koulun ohella on nostanut pintaan monenlaisia tunteita ilosta ja onnistumisesta sinne synkimpään epätoivoon saakka, syksy on ollut erittäin kiireinen!

Tervetuloa tutustumaan: 

Altair Design 

Tässä vielä lahjani sinulle tänään: 

Päivän lanka-uranus

Kesällä ihan aluksi piti tietenkin alkaa suunnittelemaan väriä omaan lankaan. Inspiroiduin valtavasti tästä vaalean sinisestä jättiläisplaneetasta, joka on seitsemäs Aurinkokunnan planeetta. Uranuksen erikoisin piirre on, että sen navat ovat poikkeuksellisesti melkein vaakatasossa ja himmeät kaasurenkaat  kiertävät pystysuunnassa tätä kappaletta. Tiesittekö muuten, että Uranuksen kaikki 27 kuuta on nimetty William Shakespearen ja Alexander Popen teoksissa esiintyvien henkilöiden mukaan? 

Noh, höpinät sikseen ja asiaan! Lanka on Fingering-vahvuista merino-nailon sekoitetta. Metrejä 100g on 425. Sopii siis mihin neuleeseen tahansa.

Tein tälle langalle myös ensimmäisen neuleohjeenkin, jonka löydät tästä 2. luukusta.

Toimittajani tuotepuutteen vuoksi olen ihan jokaisen lankavyyhdin kerinyt ja vyyhdittänyt käsin isommasta vyyhdistä, joista ylijääneet pienet lankanöttöset olen kerännyt tähän purkkiin.

arvonta

Arvaa montako hiusdonitsia ohjeellani näistä nyttösistä saisin tehtyä?

Arvontaan voit osallistua Facebookissa Altair Design sivuilla  TAI profiilin

puuttuessa sähköpostilla info@altairdesign.fi (laita tällöin otsikkoriville aihe ”Arvonta”)

Voittajia on vain yksi, se joka arvaa lähimmäksi/oikein. Mikäli samoja arvauksia on useampi, voittaja arvotaan. Aikaa arvata on tämän vuorokauden (2.12) loppuun.
Voittajaan olen yhteydessä henkilökohtaisesti 3.12 illalla. Palkinnoksi voittaja saa valita yhden 100g vyyhdin ja minun valitseman yllätyslahjan kaupasta

Mikäli sinulla tulee kysyttävää, saat minuun yhteyden Instaviestillä, Facebookin
messengerissä ja sähköpostilla. Älä epäröi laittaa viestiä, mutta anna armoa, olen
inventoimassa työpaikallani tämän päivän ja vastaan kyllä kun puhelimen ääreen ehdin! 🙂

Kuunsilta – virkattu kassi

Tämän päivän ”salaisessa luukussa” on Arteenin Sarin suunnittelema virkattu Kuunsilta -kassi.

Simppelin tyylikkääseen pieneen kassiin tarvitset  3 x 20 g kalenterilankoja (tai vastaavia noin 400m/100g paksuisia sinisävyisiä lankoja).

Kalenterilankojen lisäksi tarvitset taustaväriksi alle 100 grammaa lankaa esimerkiksi luonnonvalkoisena (noin 400m/100 g) , sekä 2 noin 2 cm halkaisijaltaan olevaa metallirengasta.

Kuunsilta -kassin ohjeet julkaistaan osissa 2.12, 11.12, ja 18.12.

Ohjeen voi ostaa myös erikseen Arteenin verkkokaupasta tai Ravelrystä. Ohjeen vaativuus on keskitasoa.

Kuunsilta

Digikalenterissamme on muun sisällön lisäksi kaikille avoimia, maksuttomia ohjeita, joihin voit käyttää niin joululankakalenterin minivyyhtejä kuin omasta lankavarastosta löytyviä ihanuuksia ja pieniäkin keriä.

Lisäksi, jos olet hankkinut tai saanut lahjaksi ”oikean” fyysisen joululankakalenterin, löydät sen ensimmäisen luukun pohjasta SALASANAN, jolla pääset kirjautumaan ja avaamaan ”salaisen” osion joulukalenteristamme. Käy kurkkaamassa siis kalenterisi ensimmäisen luukun sisälle (pohjaa) ja kirjaudu sen jälkeen ohjemaailmaan kirjautumisosiosta:

Käyttäjätunnus: Joulu

Salasana: Löydät oman kalenterisi luukusta nro 1

ps. Jos jostain syystä koodi puuttuu laatikosta, ota yhteyttä myyjään tai sähköpostitse osoitteeseen info@joululankakalenteri.fi.

Kiitos kun huomioit, että koodi on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain sinulle. 

Oletko hankkinut Joululankakalenterin? Kirjaudu tästä sisään:

MosterRosa on saanut alkunsa pitkäaikaisesta unelmastani. Rakastan käsillä tekemistä ja kauniita esineitä, asioita. Haluan tehdä yksilöllisiä tuotteita luonnonmateriaaleista mm. pellavasta ja nokkosesta, jotka kestävät aikaa ja ovat ympäristöystävällisiä sekä eettisiä. Saan inspiraationi merestä ja kalliorannoilta, Suomen kauniista saaristosta.
 
Olen koulutukseltani tekstiiliartesaani. Kaikki tuotteet valmistetaan käsin työhuoneellani Lohjalla; osa tilauksesta, asiakkaan toiveiden mukaisesti.
 
Yritykseni nimi MosterRosa tulee alun perin siskontytöiltäni, sillä olen heille moster Rosa eli täti Roosa.
 
 
Katja Partti
MosterRosa tmi
Lohja
+358 40 678 5323
 
Mosterrosan verkkokauppa avataan keväällä!
 
 
Huom! Videolla mainittu verkkokauppa avautuu keväällä, ei ennen joulua. 
 


Jouluinen tarina