JOULULANKAKALENTERI

Luukku 20

Oletko hankkinut Joululankakalenterin? Kirjaudu tästä sisään:

20.12

Yhteystietomme:

Päivän lanka-misanja

Päivän langassa näet niin joulukuusen vihreää kuin keväisen ja sinivihreän erilaisia sävyjä. 

Vaikka vihreä ei ole oma lempivärini, pidän näistä kaikista luonnostakin löytyvistä sävyistä. Mikä onkaan kauniimpaa kun keväällä vihreys valloittaa maailman!  Vihreä kuuluu myös jouluun, vaikka oma joulukuusemme onkin tänä vuonna valkoinen. 🙂 

 

Jouluiset valopallot

 Tänään saat lahjaksi ohjeen, johon voit käyttää monenlaisia lankavaraston jämälankoja, myös puuvillalangat sopivat näihin erinomaisesti. Jos käytät paristoilla toimivaa valoköynnöstä, voit käyttää köynnöstä koristeena vaikka joulupöydässä. 

Tarvitset lankojen ja led-valojen lisäksi liimaa, mini-ilmapalloja ja tuorekelmua. Itse pallojen työstäminen on suhteellisen nopeaa, mutta kuivumisaika kannattaa huomioida. Hyvin ehdit vielä ennen joulua! 

OHje

Ohje näkyy kuvassa, mutta löydät sen myös tämän linkin kautta: 

Jos sinulla tulee ohjeesta kysyttävää, laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@misanja.fi

Jouluinen arvonta!

Knokkonin ja Misanjan Sannat järjestivät pika-arpajaiset viikonlopuksi….koska joululankakalenterin tulee olla täynnä yllätyksiä! 

Huomioithan, että voit osallistua arvontaan myös Knokkonin ja Misanjan fb-sivuilla.

Knokkon
Misanja

Tämän päivän ”salaisessa luukussa” paljastetaan seuraava osa upeaan virkattuun, Joulun taikaa -peittoon. Kuinka kauniita pieniä yksityiskohtia peitosta löytyykään, katso vaikka tänään löytyviä tupsuja. 🙂 

Jos haluat hankkia tämän peiton ohjeen, voit tilata sen täältä:

Anceliga Design Joulun taikaa -peitto

Päivän ohje

Digikalenterissamme on kaikille avoimia, maksuttomia ohjeita, joihin voit käyttää niin joululankakalenterin minivyyhtejä kuin omasta lankavarastosta löytyviä ihanuuksia ja pieniäkin keriä.

LISÄKSI, jos olet hankkinut tai saanut lahjaksi ”oikean” fyysisen joululankakalenterin, löydät sen ensimmäisen luukun pohjasta SALASANAN, jolla pääset kirjautumaan ja avaamaan ”salaisen” osion joulukalenteristamme. 

Käyttäjätunnus: Joulu

SalasanaLöydät oman kalenterisi luukusta nro 1 

Kiitos kun huomioit, että salasana on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain sinulle. 🙂