JOULULANKAKALENTERI

Luukku 21

Oletko hankkinut Joululankakalenterin? Kirjaudu tästä sisään:

21.12

Yhteystietomme:

Misanja - päivän lanka

Tämän päivän luukusta löydät Misanjan värin nimeltä Tulppaanipelto. Ehkä värivalinta ei tunnu kovin sopivalta näin joulun alla, onhan talvipäivänseisaus ja vuoden pimein päivä! Mutta niinhän se on, että kun tämä päivä on takana, alkavatkin päivät pidentyä ja kevät on koko ajan lähempänä. Ja mitä lähemmäksi kevät tulee, sitä sopivammalta värivalinta tuntuukin 😉 

Ohje lahjaksi

Tänään pääset aloittamaan pipon neulomista joululankakalenterin langoista tai omista minikeristä. Pipoon riittää 100 g tai 5 x 20 g fingering -vahvuista lankaa. Kannattaa suosia esim. merinovillaa, joka ei yleensä kutita herkkääkään ihoa. 

Toinen osa julkaistaan 23.12 ja mikäli sinulla tulee kysyttävää ohjeesta, laita viestiä: asiakaspalvelu@misanja.fi

 

21.12

21.12 on minulle, Misanjan Sannalle aina erityinen päivä, mutta ehkä ei kuitenkaan sen vuoksi, että on Talvipäivänseisaus, vaan lähinnä siksi, että täytän tänään vuosia! 🙂 Olenkin varannut laulun;  Kolme yötä jouluun on, omaksi laulukseni, koska se pitää tänään paikkansa, vaikka tosin eihän jouluaatto ole vielä ”oikea” joulupäivä. Mutta lapsena ei muuta juuri osannut odottaa kuin jouluaattoa ja lahjoja, siksi aattoon laskettiin öitä hyvin tarkasti. 

Nyt aikuisena 21.12 on ollut perinteinen siivouspäivä, mutta tänään onkin luvassa jotain erityistä: saimme lahjaksi lapsiltamme joulubuffet -ruokailun ja tänään 21.12 pääsen nauttimaan sitä yhdessä mieheni kanssa! Käykäähän seuraamassa somessa, jos muistaisin napata jonkin kuvankin sieltä herkuttelun lomassa! 😉 

Facebook

Instagram

 

Päivän ohje

Digikalenterissamme on kaikille avoimia, maksuttomia ohjeita, joihin voit käyttää niin joululankakalenterin minivyyhtejä kuin omasta lankavarastosta löytyviä ihanuuksia ja pieniäkin keriä.

LISÄKSI, jos olet hankkinut tai saanut lahjaksi ”oikean” fyysisen joululankakalenterin, löydät sen ensimmäisen luukun pohjasta SALASANAN, jolla pääset kirjautumaan ja avaamaan ”salaisen” osion joulukalenteristamme. 

Käyttäjätunnus: Joulu

SalasanaLöydät oman kalenterisi luukusta nro 1 

Kiitos kun huomioit, että salasana on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain sinulle. 🙂

Tämän päivän ”salaisessa luukussa”: 

Merja Ojanperän suunnittelemien Pyrstötähti -sukkien toinen osa. 

Jos haluaisit hankkia ”diy” -tekemispaketin eli
langat ja ohjeen, niin löydät ne Misanjan puodista, täältä.