JOULULANKAKALENTERI

Luukku 23

Oletko hankkinut Joululankakalenterin? Kirjaudu tästä sisään:

23.12

Yhteystietomme:

Joululankakalenteri -pipo

Misanja

Pipon materiaavalinnassa kannattaa värin lisäksi huomioida langan materiaali. Useimmat meistä, erityisesti lapset, kokevat villaisen pipon otsalla kutittavaksi. Merinovilla taas on yleensä hyvin siedetty. Tällä ohjeella on helppo ja nopea tehdä pipoja koko perheelle. Lankana on käytetty Joululankakalenterin luukkuja nro 3, 5, 8, 23 ja 24 mutta voit käyttää lankana kaikkia fingering -vahvuisia lankoja. Nyt on helppo saada pienetkin nyssykät käyttöön omista lankavarastoista! 

päivän lanka

Narsissi -väri on saanut alkunsa kevään kynnyksellä, kun värjätessäkin tekee mieli siirtyä vaaleisiin ja keväisiin väreihin. Kauneimmillaan tämä lanka on yhdistettynä jonkin muun keväisen värin kanssa esim. raitasukissa tai pipossa. 

minivyyhti -setti

Tänään julkistettiin viimeinen Misanjan värjäämä minivyyhti joulukalenterissamme.  Osa sävyistä oli jouluisia ja osa jo kevättä enteilevää. Jos pidit näistä sävyistä, voit nyt hankkia ne kaikki settinä Misanjan verkkokaupasta. 

10 Tähtitaivas

17 Joulunpunainen

20 Vihreä

21 Tulppaanipelto

23 Narsissi

Rauhallista ja siunattua joulun aikaa Sinulle ja läheisillesi! Tuokoon vuosi 2021 paljon iloa ja sopivasti haasteita. 

T. Sanna Misanjasta

Brigadeiros -herkut

Päivän ohje

Tämän päivän ”salaisessa luukussa”:

Joy of Stripes – neulottu huivi

Neulomisen ystäville ihana, monikäyttöinen ja to-del-la hyödyllinen huiviohje! Tähän huiviin saat sommiteltua ihanasti aikaisemmista projekteista jääneitä lankoja – tai tietenkin joululankakalenterin aarteita!

Ohje kuuluu maksullisen joululankakalenterin ohjeisiin, mutta tämä kyllä kannattaa hankkia erikseenkin! Ohje löytyy  Arteenin verkkokaupasta tai Ravelrystä. Neuleiloa!

Käyttäjätunnus: Joulu

SalasanaLöydät oman kalenterisi luukusta nro 1 

Kiitos kun huomioit, että salasana on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain sinulle. 🙂 

Jouluinen tarina