Oletko hankkinut Joululankakalenterin? Kirjaudu tästä sisään:

24.12

Yhteystietomme:

Yhteinen matkamme

Yhteinen matkamme on nyt viittä vaille valmis… haikeaa! Aloitimme sen jo syksyllä; ensin some -maailmassa ja 1.12 alkaen digikalenterissamme.

Lämmin kiitos mukanaolostasi, toivottavasti olet nauttinut yhtä paljon kuin me tekijätkin ja ehkäpä sinulla on jokin käsityökin jo puikoilla tai koukulla. Mahdollisesti jo kuusen alla.

Tämän päivän luukusta löydät ohjeen ja myös videon, kuinka kokeilla langan värjäystä Koo Aid -mehujuomilla, toivottavasti pidät siitä. 

Lisäksi saamme toivottaa kaikille rauhallista ja siunattua joulua sekä kiittää matkastamme ja toivottaa käsitöiden iloa jatkossakin!  

Päivän lanka

Luukusta löytyi värjäämätön minivyyhti ja kaksi erilaista väriä Kool Aid -mehujuomajauhetta. Pääset testaamaan värjäämistä ja ehkäpä innostut yhtä paljon kuin minäkin aikoinani. 🙂 
Yllä olevan värjäys -ohjeen lisäksi sivun alaosassa on video, jossa Mikael loihtii kauniita vyyhtejä, vai mitä olet mieltä; käy kurkkaan! 

Jos haluaisit kokeilla värjäämistä lisääkin, löydät lankapohjia ja Kool aid -värijauheita Misanjan verkkokaupasta. 

kool aid -värjäystä

Meillä oli kiva värjäystuokio Mikaelin kanssa, toivottavasti ei haittaa vaikka olemme kuvaamisessa ihan amatöörejä! Pahoittelut välillä kovista äänistä ja monenlaisesta säätämisestä. Löydät kirjoitetun ohjeen kool aid -värjäämisestä sivun yläosassa olevan linkin takaa. 

Iloista ja rauhallista joulua! 

Päivän ohje

Digikalenterissamme on kaikille avoimia, maksuttomia ohjeita, joihin voit käyttää niin joululankakalenterin minivyyhtejä kuin omasta lankavarastosta löytyviä ihanuuksia ja pieniäkin keriä.

LISÄKSI, jos olet hankkinut tai saanut lahjaksi ”oikean” fyysisen joululankakalenterin, löydät sen ensimmäisen luukun pohjasta SALASANAN, jolla pääset kirjautumaan ja avaamaan ”salaisen” osion joulukalenteristamme. 

Käyttäjätunnus: Joulu

SalasanaLöydät oman kalenterisi luukusta nro 1 

Kiitos kun huomioit, että salasana on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain sinulle. 🙂 

Tämän päivän ”salaisessa luukussa”:
on Merja Ojanperän suunnittelemien Pyrstötähti -sukkien viimeinen osa. Vielä ne voivat ehtiä jopa kuusen alle. 🙂 

 

Joululanka -Projektissa mukana olivat:

jouluisen tarinamme päätösjakso