JOULULANKAKALENTERI

Luukku 5

Oletko hankkinut Joululankakalenterin? Kirjaudu tästä sisään:

5.12

Jouluvalmistelut ovat ihania. 

Yhteystietomme:

Share on email

ULLRIKE BY ANKI

Ullrike by Anki sai alkunsa 2016 luomisen tarpeesta ja värien kaipuusta. Pohjoinen voi olla synkkä paikka talvisin kun aurinko ei juuri näyttäydy –  marraskuun harmaudessa voi olla vaikea muistaa miten hehkuvat värit tuovat energiaa arkeen. Alussa värien leikittely näkyi enimmäkseen uniikeissa huopatuotteissa mutta näkyään käsinvärjätyt langat ovat kietoneet tämän käsityöläisen hypnoottiseen otteeseensa, työskentely värien parissa on intohimoni. Työhuoneella inspiraatio kukkii joskus musiikin tahdissa, toisinaan innoitusta antavat erilaiset tarinat tai luonnon monimuotoisuus. Tervetuloa värikkääseen maailmaani!

Ullrike luukku 5

JOuluna

Joulu on minulle rentoutumisen ja hiljentymisen aikaa. Odotan jouluaamua, sen rauhaa ja iloista tunnelmaa. Silloin käperryn sohvan nurkkaan ja nautin aamun hiljaisuudesta hiljaa kahvia siemaillen. Samalla silmukka silmukalta työstän neuleprojektia jonka olen valinnut joulupyhien nautinnoksi.

 

Päivän tarjous!

Tänä vuonna saattaa puikoille hypähtää neuletakki! Jos suunnittelet itsellesi joulun ajaksi uutta neuleprojektia kannattaa hyödyntää tämän luukun tarjous verkkokaupassani https://ullrikebyanki.com/, muista käyttää koodia ULLRIKE0520 niin saat 10% alennuksen koko ostoksestasi. Tarjous on voimassa 15.12.2020 asti.

Ihanaa joulun odotusta toivottaen, 

Anki

 

nurjan joulukalenteri

Lankakauppa nurjan livevärjäystuokio!

Tervetuloa seuraamaan Nurjan talvista värjäyshetkeä Instagram-tilillemme tänään 5.12. klo 16 alkaen.

Suorana lähetettävät värjäyshetkemme ovat olleet supersuosittuja ja nämä langat viedään käsistä jo ennenkuin ne ovat valmiit!

Katsojat pääsevät vaikuttamaan lopputulokseen livetuokion aikana, sekä jo aiemmin päivällä Instagramin tarinoiden puolella. Kattiloissa porisevat langat tulevat myyntiin verkkokauppaamme suoran lähetyksen alettua. Valmiit langat postitetaan noin viikon päästä värjäyksestä.

Meidät löytää Instagramista tunnisteella @nurja.fi. Kyselemme tarinoiden puolella mielipiteitänne tulevasta värimaailmasta jo aamupäivän aikana. Tervetuloa siis vaikuttamaan värjäyksen lopputulokseen!

Ihanaa ja lämmintä joulun odotusta!
// johanna ja eveliina nurjasta

Tervetuloa verkkokauppaamme: www.nurja.fi

Tämän päivän ”salaisessa luukussa”:
Aamunkajo – virkattu kassi / Sari Åström – Arteeni

– Ihanat ja herkät pyöreät muodot ja pitsi koristavat tätä romanttista kassia. 

Ohje on ostettavissa Arteenin verkkokaupasta tai Ravelrystä. Julkaistaan kolmessa osassa ennen joulua!

 

Päivän ohje

Digikalenterissamme on kaikille avoimia, maksuttomia ohjeita, joihin voit käyttää niin joululankakalenterin minivyyhtejä kuin omasta lankavarastosta löytyviä ihanuuksia ja pieniäkin keriä.

LISÄKSI, jos olet hankkinut tai saanut lahjaksi ”oikean” fyysisen joululankakalenterin, löydät sen ensimmäisen luukun pohjasta SALASANAN, jolla pääset kirjautumaan ja avaamaan ”salaisen” osion joulukalenteristamme. 

Käyttäjätunnus: Joulu

SalasanaLöydät oman kalenterisi luukusta nro 1 

Kiitos kun huomioit, että salasana on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain sinulle. 🙂