Oletko hankkinut Joululankakalenterin? Kirjaudu tästä sisään:

6.12

Yhteystietomme:

Kuva, luukku 6 Meimi Design

MEIMI DESIGN

Korut, asusteet ja piensisustus hyvällä MEIMIngillä! Joululankakalenterin luukusta nro 6, löytyi ihastuttava setti Meimin silmukkamerkkejä. 

Löydät tuotteen myös verkkokaupasta: 

TÄÄLTÄ

Meimin valikoima

Meimiltä löydät koruja, korviksia, hyvänmielen sisustuskylttejä, kasvomaskeja, pellavahuopakoreja ym. Tervetuloa tutustumaan! 

Iloista Joulun odotusta!

Meimi design tarjoaa kaikille lankojen ystäville ‘Onnea et voi ostaa mutta lisää lankoja kyllä’- kyltin erikoishintaan 10 euroa( norm.14€). Voit valita mustan tai vaalean kylttiversion.

Edun saat koodilla JOULUA20 ja se on voimassa 31.12.2020 saakka.  Verkkokauppaan tästä. 

Lahjamme tänään

Digikalenterissamme on kaikille avoimia, maksuttomia ohjeita, joihin voit käyttää niin joululankakalenterin minivyyhtejä kuin omasta lankavarastosta löytyviä ihanuuksia ja pieniäkin keriä.

Tänään, Itsenäisyyspäivänä tarjoamme sinulle lahjaksi ohjeen, johon voit käyttää omia aarteita lankavarastosta. Minisukat by Misanja neulotaan nimittäin kolmesta n. 20 gramman lankakerästä ja ohjeen löydät tästä: 

Päivän ohje

LISÄKSI, jos olet hankkinut tai saanut lahjaksi ”oikean” fyysisen joululankakalenterin, löydät sen ensimmäisen luukun pohjasta SALASANAN, jolla pääset kirjautumaan ja avaamaan ”salaisen” osion joulukalenteristamme. Kiitos kun huomioit, että salasana on henkilökohtainen. 🙂 

Käyttäjätunnus: Joulu

Salasana: Löydät oman kalenterisi luukusta nro 1 

Tämän päivän ”salaisesta luukusta”  löytyy virkattu Jyvä -pipo / Anceliga Design

Anceliga Designin verkkokauppaan pääset TÄSTÄ

MarjaMonArt

MarjaMonArt:n / Marjan esittelemme hieman myöhemmin tarkemmin, mutta tässä yksi kaunis työ häneltä iloksenne!

 

125784497_205501514485716_6681377874073429781_n

Arteeni

Arteenin , eli Sari Åströmin, neule- ja virkkausmallien keskiössä on puhdas luonto ja arjen pienet hetket. Arteenin missiona on levittää iloa ja kauneutta silmukka silmukalta kaikkien ulottuville.

 


Joulutarinamme