JOULULANKAKALENTERI

Luukku 7

Oletko hankkinut Joululankakalenterin? Kirjaudu tästä sisään:

7.12

Yhteystietomme:

Knokkon, Sanna luukku 7

Knokkon

Olen Sanna Knokkonilta ja toiset kutsuvat minua nokkosnaiseksi. Knokkon tarjoaa eettisesti tuotettuja superekologisia nokkos-hamppu-puuvilla- ja nokkospuuvillaisia tuotteita kankaista lankoihin sekä valikoituja valmistuotteita yrityksille ja kuluttajille.

Kun Misanjan Sanna keksi idean joululankakalenterista, olin heti mukana! Halusin ilman muuta Knokkonin nokkos- ja hamppulangat mukaan kalenteriin. Yksi hyvä syy osallistua projektiin oli se, että aloitan jouluvalmistelut jo syyskuussa

PÄIVÄN LANKA

Knokkon haastaa tehotuotetun puuvillan ekologisella langalla, joka sisältää ekologisesti ja eettisesti tuotettua kuituhamppua ja eurooppalaista nokkoskuitua. Sidosaineena langoissa käytetään luomutuotettua puuvillaa. Nokkonen on hengittävin luonnonkuitu ja miellyttävyydessä päihittää kuituhampun mukavuudenkin! Ihan parasta neuloa, virkata, kutoa kankaaksi ja pukea päälle!

Knokkonissa alkaa nyt jouluale! Koodilla NOKKOSALE20 saat kaikki tuotteet -20 % alennuksella 15.12. saakka.  

Knokkon, luukku 7
Knokkon ecoyarn

Ota #Knokkon seurantaan somessa

Tervetuloa tutustumaan eurooppalaiseen nokkoseen (urtica dioica) sekä kuituhamppuun Knokkonin sivuille www.knokkon.fi

Knokkon on aktiivinen eri somekanavissa ja kirjoitan myös blogia. 

Otathan seurantaan #Knokkon 

Nokkonen on hengittävin luonnonkuitu

Videolla kerron lisää joululankakalenterista paljastuneesta langasta ja sen materiaalien kiinnostavasta historiasta. Kuljetan teidät lyhyesti seteleistä alusvaatteisiin! Havainnollistan myös varsin konkreettisesti nokkoskuidun hengittävyyttä verrattuna muihin luonnonkuituihin. Videolla pääset muuten näkemään miltä 100 % nokkoskuitu näyttää. Kannattaa laittaa video pyörimään!

arteeni

 Knokkonin ihana nokkoslanka innosti minut (Sari Åström / Arteeni) suunnittelemaan Joululankakalenteriin yhden ylimääräisen ohjeen. Uskomatonta, että vain 10 grammasta tuota lumoavaa lankaa saa tällaisen pienen asustehuivin.

Tämä ohje on tarjolla vain joululankakalenterin ostaneille, mutta mikäli mieltä jäi kaihertamaan, niin laitan täksi päiväksi hiukan vastaavan Lieko huivin 20% alennukseen. Löydät Lieko -ohjeen Arteenin verkkokaupasta tai Ravelrystä

Neuleiloa!

Ps. Katso huivin pingotus -video ja inspiroidu!

Arteeni- huivi, luukku 7

 

Haluaisitko neuloa yllä olevan asustehuivin ekologisesta nokkoslangasta? 

 

Nyt saat koodilla NOKKOSALE20  (voim. 15.12 saakka) tämän ihastuttavan lanka-ohje -paketin -20 % alennuksella seuraavista verkkokaupoista: 

ARTEENI

KNOKKON

Jouluinen tarina

Kertomuksemme jatkuu aina jouluaattoon saakka. Tarinan ovat kirjoittaneet Tuuli ja Saila HuippuCopy Oy:sta  ja kuvittanut 16-vuotias lukiolainen, Jasmine.  Ihanaa taiteellisuutta ja luovuutta iloksenne. Tervetuloa mukaan tarinaan!