JOULULANKAKALENTERI

Luukku 8

Oletko hankkinut Joululankakalenterin? Kirjaudu tästä sisään:

8.12

Yhteystietomme:

HANDU

Handun käsinvärjätyt langat, jo vuodesta 2008! Uskomatonta! 

Handu oli ensimmäinen suomalainen indie-värjärin verkkokauppa ja pitkä kokemus näkyy laatuna  ja kokemuksena valita värjättäväksi vain huippulaatuisia, eettisesti ja ekologisesti kestäviä  pohjalankoja. 

Kaikki käytössä olevat merinot ovat mulesing-vapaita ja pääasiassa kotoisin pieniltä tiloilta  Brianniasta ja Etelä-Amerikasta. Osa langoista tulee saksalaisilta tehtailta ja onpa joukossa aika ajoin kotimaisiakin lankoja! Kaikki langat on värjätty mahdollisimmaan vähän vettä käyttäen, siten  että kaikki käytettävissä oleva värjäys- ja huuhteluvesi hyödynnetään seuraavien erien  värjäyksessä. 

Tule myös seuraamaan Ilun Handu Duunaa -YouTube-kanavaa, siellä pääsee silloin tällöin joku  hauskakin juttu eetteriin.  

Tervetuloa viihtymään käsinvärjättyjen ihanuuksien maailmaan!

Päivän lanka

On Handun Ilonan värjäämä merinolanka – väriltään Vaski. 

Handun minivyyhti, luukku 8

Ilun Handu duunaa

Löydät Handun täältä: 

Handun verkkokauppa

YouTube -kanava

Facebook

 

Värifilmi valokuvaus

Heippa ja aivan ihanaa joulun odotusta kaikille!
Täällä on Mimmi. Joululankakalenterin kuvaaja sekä erilaisten käsitöiden harrastaja Tampereelta. Haluaisin tarjota sinulle lapsiperheen vanhempana tai toisena yrittäjänä pienen alennuksen vielä tämän vuoden puolella varattuihin kuvauksiin.

Miten olisi uudet perhekuvat tai muutama kuva pelkästä lapsesta? Vielä voisi muistaa sitä läheistä ystävää tai sukulaista muutamalla persoonallisella kuvalla teidän perheestä. Myös omaa perhe albumia on hyvä päivittää säännöllisesti.

Mikäli varaat kuvauksen vielä tämän vuoden puolella saat 3 ilmaista kuvatiedostoa.

Vuonna 2020 lahjoitan jokaisesta myydystä kuvasta 1€ Mannerheiminlastensuojeluliitolle.

 

Yrittäjää haluan myös auttaa näin haastavempina aikoina tarjoamalla mihin tahansa tämän vuoden puolella sovittuun yrityskuvaukseen 1h ilmaisen kuvienkäsittelyn. Oli kyseessä sitten tuotekuvaus tai vaikka uusien somekuvien päivitys.

Minut löytää sekä facebookista että instagramista nimellä @varifilmivalokuvaus sekä nettisivuni voit käydä kurkkaamassa osoitteesta varifilmi.fi

Päivän ohje

Jos olet hankkinut tai saanut lahjaksi ”oikean” fyysisen joululankakalenterin, löydät sen ensimmäisen luukun pohjasta SALASANAN, jolla pääset kirjautumaan ja avaamaan ”salaisen” osion joulukalenteristamme. Kiitos kun huomioit, että salasana on henkilökohtainen. 

Käyttäjätunnus: Joulu

SalasanaLöydät oman kalenterisi luukusta nro 1 

Tämän päivän ”salaisessa luukussa” jatkuu Anceliga Designin Joulun taikaa -peiton ohjeiden julkaisu. Jos haluat hankkia pelkästään tämän virkatun peiton ohjeen, voit tilata sen täältä:

Anceliga Design Joulun taikaa -peitto

Digikalenterissamme on kaikille avoimia, maksuttomia ohjeita, joihin voit käyttää niin joululankakalenterin minivyyhtejä kuin omasta lankavarastosta löytyviä ihanuuksia ja pieniäkin keriä.

Tämän päivän ilmaisena ohjeena vinkkaamme Annen Kukkia, kukkia -peiton ohjeen, jonka löydät täältä: 

”Kukkia, Kukkia!” – Kukkapeitto CAL

Jouluinen tarina

 

Jatkokertomuksemme jatkuu  jouluaattoon saakka. Tarinan ovat kirjoittaneet Tuuli ja Saila HuippuCopy Oy:sta ja kuvittanut 16-vuotias lukiolainen, Jasmine, ihanaa taiteellisuutta ja luovuutta iloksenne. Tervetuloa mukaan tarinaan!