JOULULANKAKALENTERI

Luukku 9

Oletko hankkinut Joululankakalenterin? Kirjaudu tästä sisään:

9.12

Yhteystietomme:

Anceliga Design

Anceliga Design:n ympärille on vuosien varrella kasvanut oikea Lankapuutarha ja siellä puutarhassa puuhastelen minä, Anne Vierimaa. 

Suunniteltuani useamman vuoden virkkaus- ja neuleohjeita minun oli hyvin luonnollista siirtyä materiaalien ”alkulähteille” ja tehdä värjäys harrastuksestani yksi osa pientä yritystäni. Värjäämäni langat “kukkivat” kaikissa puutarhan väreissä. Jokainen vyyhti on käsin hellästi värjätty ja hoivattu, jotta ne toisivat paljon iloa käsityöhetkiisi. 

 

Suunnittelemissani virkkausohjeissa runsaat kukat ja iloiset värit leikkivät virkatuilla pinnoilla.  Löydät sivuiltani paljon myös ilmaisia virkkausohjeita, mm. Unelmien Puutarha ja ”Kukkia, kukkia” -kukkapeitot.

Löydät Villiviini langan tarjous hinnalla verkkokaupastani 13.12 saakka. Kaikkiin joulukuun lankatilauksiin laitamme mukaan myös pienen yllätyksen. 

Tervetuloa tutustumaan LANKAPUUTARHAAN

Päivän lanka

Villiviini on leikkisä lanka, jossa värilliset säikeet kietoutuvat kauniisti langan ympärille. Se onkin yksi suosituimmista langoistamme.  Lanka soveltuu monenlaisiin neuleisiin ja on erinomainen lanka esimerkiksi sukkiin, asusteisiin tai vaikka villapaidaksi. Kokeile Villiviiniä myös tehostelankana toisen langan rinnalla.
Villiviini2-2
villiviini-3

Seuraa somessa

Löydät Anceligan Lankapuutarhan langat sekä ohjeet osoitteesta www.lankapuutarha.fi  sekä www.anceliga.fi 

Seuraa meitä myös Instagramissa @anceligadesign sekä hästägeillä #anceligadesign ja #lankapuutarha

Liity Projekti ryhmääni Facebookissa Anceliga Design Lankapuutarha – Yarn Garden

Tämän päivän ”salaisessa luukussa”:  upean virkatun Joulun taikaa -CAL -peiton neljäs osa. Jos haluat hankkia pelkästään tämän virkatun peiton ohjeen, voit tilata sen täältä:

Anceliga Design Joulun taikaa -peitto

Päivän ohje

Digikalenterissamme on kaikille avoimia, maksuttomia ohjeita, joihin voit käyttää niin joululankakalenterin minivyyhtejä kuin omasta lankavarastosta löytyviä ihanuuksia ja pieniäkin keriä.

LISÄKSI, jos olet hankkinut tai saanut lahjaksi ”oikean” fyysisen joululankakalenterin, löydät sen ensimmäisen luukun pohjasta SALASANAN, jolla pääset kirjautumaan ja avaamaan ”salaisen” osion joulukalenteristamme. 

Käyttäjätunnus: Joulu

SalasanaLöydät oman kalenterisi luukusta nro 1 

Kiitos kun huomioit, että salasana on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain sinulle. 🙂 

Jouluinen tarina