JOULULANKAKALENTERI

Luukku 1

yhteystietomme:

Share on email

Ihanaa, taas se alkaa!

Ensimmäinen joulukuuta, aina yhtä jännittävä päivä 🙂 Kuinka sitä lapsena odotettiin, kalenteri jo ihan rypistettynä, joillakin ehkä suklaatkin syötynä. 

Joululankakalenterin luukkuja ei onneksi voi syödä, eikä edes avata etukäteen, mutta tänään niiden avaaminen on alkanut ja niitä avataan aattoon saakka! Jokaiselle päivälle on uutta sisältöä. 

VUODEN 2022 KALENTERIt

Misanjan Joululankakalenterin yhteydessä on jo useampana vuonna ollut ns. Digikalenteri. Sitä on testattu joka vuosi hiukan erilaisella tavalla ja nyt vuonna 2022 on testissä kaikille avoin Digikalenteri. Nyt et siis tarvitse salasanaa lainkaan, vaan päivän sisältö avautuu kunakin päivänä 1.-24. joulukuuta kaikille avoimena. Tämä on uusi kokeilu, eikä koskaan tiedä mitä ensi vuosi tuo tullessaan! 🙂 

 

NYT NOPEILLE!

Pieni erä tämän vuoden joulukalentereita on tarjolla nopeimmille -50 % 1.12 lähtien. HUIKEA JA AINUTLAATUINEN TILAISUUS!

Hyödynnä tarjous tästä

Joulun odotus on alkanut!

Joulun tunnelma on aina yhtä ihanaa. 


Jouluinen tarina

Tänään alkaa uudelleen Jouluinen tarinamme. Tarina on vuodelta 2020 ja saat lukea jatkokertomusta aina jouluaattoon saakka.
Tarinan on kirjoittanut Tuuli / HuippuCopy Oy ja kuvittanut 16-vuotias lukiolainen, Jasmine, ihanaa taiteellisuutta ja luovuutta iloksenne. Tervetuloa mukaan tarinaan!