JOULULANKAKALENTERI

Luukku 1

yhteystietomme:

Share on email

Ihanaa, nyt se alkaa!

Ensimmäinen joulukuuta, aina yhtä jännittävä päivä 🙂 Kuinka sitä lapsena odotettiin, kalenteri jo ihan rypistettynä, joillakin ehkä suklaatkin syötynä. 

Joululankakalenterin luukkuja ei onneksi voi syödä, eikä edes avata etukäteen, mutta tänään niiden avaaminen on alkanut ja niitä avataan aattoon saakka! Jokaiselle päivälle on uutta sisältöä. 

Päivän lanka

Ensimmäisen päivän luukusta löydät monikäyttöisen hopeansävyisen 100 gramman vyyhdin. Vyyhti on Misanjan käsinvärjättyä lankaa eri pohjissa. Voit käyttää langan Annen suunnittelemaan Vuodenaika -ohjeeseen tai esim. huiviin.  

Misanja

 

Oletko hankkinut Joululankakalenterin tai Digikalenterin erikseen? 

Kirjaudu tästä sisään:

Tämän päivän Digikalenterin luukusta löytyy Anceliga Designin Annen suunnitteleman Vuodenaika -sarjan ensimmäinen osa TALVI.  Ohjeen avulla voit tehdä tyynyn tai yhdistää sen muiden Vuodenaika -palojen kanssa peitoksi. 

Tai jos pidät talvesta ihan erityisen paljon, tee paloja isompi määrä omista jämälangoista ja yhdistä niistä erityisen lämmittävä peitto koko talveksi! 

Talvi

OHJEET

Käyttäjätunnus: Joulu

SalasanaOlet saanut Joululankakalenterin mukana tai sähköpostiisi Digikalenterin tilattuasi. 

ps. Jos jostain syystä et löydä salasanaa, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@joululankakalenteri.fi.

Kiitos kun huomioit, että koodi on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain sinulle. 🙂 

Mikäli haluaisit vielä tulla mukaan ja hankkia ohjeet kaikkiin kalenterimme käsitöihin, voit ostaa Digikalenterin täältä: 

Digikalenteri


lisäTIETOA OHJEISTA

Kalenteria varten työryhmämme pääohjesuunnittelija  Anne / Anceliga Design on suunnitellut erityisiä ohjeita digikalenterin puolelle, johon pääset kirjautumaan salasanallasi. Tässä kooste ohjeista. 

Mikäli et ole hankkinut ”oikeaa fyysistä” joululankakalenteria, voit silti ostaa Digikalenterin erikseen, jolloin saat kaikki jouluiset ohjeet käyttöösi. 

Joulun odotus on alkanut!

Joulun tunnelma on aina yhtä ihanaa. 


Jouluinen tarina

Tänään alkaa uudelleen Jouluinen tarinamme jo vuodelta 2020 ja saat lukea jatkokertomusta aina jouluaattoon saakka.
Tarinan on kirjoittanut Tuuli / HuippuCopy Oy ja kuvittanut 16-vuotias lukiolainen, Jasmine, ihanaa taiteellisuutta ja luovuutta iloksenne. Tervetuloa mukaan tarinaan!