JOULULANKAKALENTERI

Luukku 1

yhteystietomme:

Share on email

Ihanaa, nyt se alkaa!

Ensimmäinen joulukuuta, aina yhtä jännittävä päivä 🙂 Kuinka sitä lapsena odotettiin, kalenteri jo ihan rypistettynä, joillakin ehkä suklaatkin syötynä. 

Joululankakalenterin luukkuja ei onneksi voi syödä, eikä edes avata etukäteen, mutta tänään niiden avaaminen on alkanut ja niitä avataan aattoon saakka! Jokaiselle päivälle on uutta sisältöä, ohjeita, tarinaa, kuvia ja videoita ym. 

Päivän lanka

Ensimmäisen päivän luukusta olet löytänyt kauniin vihertävän sävyisen minivyyhdin. Värjäreitä ovat Bris Yarns:n Johanna ja Altair Design:in Meri. Heidän verkkokauppansa / nettisivunsa löydät täältä: 

Bris Yarns

Altair Design

Oletko hankkinut Joululankakalenterin? Kirjaudu tästä sisään:

Tämän päivän ”salaisessa luukussa” paljastetaan ohje, upean virkatun peiton, Joulun taikaa -CAL:in ensimmäinen osa. Jos haluat hankkia pelkästään tämän virkatun peiton ohjeen, voit tilata sen täältä:

Anceliga Design Joulun taikaa -peitto

Joulun taikaa -peitto

OHJEET

Digikalenterissamme on kaikille avoimia, maksuttomia ohjeita, joihin voit käyttää niin joululankakalenterin minivyyhtejä kuin omasta lankavarastosta löytyviä ihanuuksia ja pieniäkin keriä.

LISÄKSI, jos olet hankkinut tai saanut lahjaksi ”oikean” fyysisen joululankakalenterin, löydät sen ensimmäisen luukun pohjasta KOODIN, jolla pääset kirjautumaan ja avaamaan ”salaisen” osion joulukalenteristamme. Käy kurkkaamassa siis kalenterisi ensimmäisen luukun sisälle (pohjaa) ja kirjaudu sen jälkeen ohjemaailmaan kirjautumisosiosta:

Käyttäjätunnus: Joulu

SalasanaLöydät oman kalenterisi luukusta nro 1 

ps. Jos jostain syystä koodi puuttuu laatikosta, ota yhteyttä myyjään tai sähköpostitse osoitteeseen info@joululankakalenteri.fi.

Kiitos kun huomioit, että koodi on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain sinulle. 🙂 


lisäTIETOA OHJEISTA

Kalenteria varten työryhmämme pääohjesuunnittelijat,  Anne / Anceliga Design, Merja Ojanperä ja Sari / Arteeni,  ovat suunnitelleet erityisiä ohjeita salaisen digikalenterin puolelle, johon pääset kirjautumaan salasanallasi. Tässä kooste heidän ohjeistaan. 

Mikäli et ole hankkinut ”oikeaa fyysistä” joululankakalenteria, voit silti ostaa näitä ihania ohjeita myös erikseen suunnittelijoiden verkkokaupoista, ohjeiden ilmestymispäivästä lähtien.

Joulun odotus on alkanut!

Joulun tunnelma on aina yhtä ihanaa. 


Jouluinen tarina

Tänään alkaa myös Jouluinen tarinamme ja saat lukea jatkokertomusta aina jouluaattoon saakka.
Tarinan on kirjoittanut Tuuli / HuippuCopy Oy ja kuvittanut 16-vuotias lukiolainen, Jasmine, ihanaa taiteellisuutta ja luovuutta iloksenne. Tervetuloa mukaan tarinaan!